Gör karriär på JK EL

Skicka in din spontanansökan redan idag

Karriär

Bli en del av vårt vinnande lag

JK EL är en arbetsplats för talanger och passionerade elektriker. Vi är ständigt på jakt efter kompetenta personer som delar vår passion och strävar efter att leverera de bästa resultaten till våra kunder.
Om du är en driven och erfaren elektriker, eller om du är redo att ta dina första steg in i branschen, kan du vara precis den personen vi söker.

Om oss

Vill du bli en del utav JK EL?

Skicka in en Spontanansökan

Vi är alltid öppna för att få in spontanansökningar från personer som tror att de kan bidra till vårt team. Om du är entusiastisk över att arbeta på JK EL och dela vår vision, uppmuntrar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Berätta för oss om din erfarenhet, dina färdigheter och varför du vill vara en del av JK EL. Vi ser fram emot att ta emot just din ansökan.

Varför ska du välja oss?

På JK EL tror vi på ständig utveckling och lärande. Vi erbjuder våra medarbetare möjligheter att utvecklas och växa inom företaget, oavsett om det handlar om att förbättra tekniska färdigheter eller att utveckla ledarskapskompetens.

Som en del av vårt team kommer du att arbeta med olika typer av projekt, från enklare installationer till mer avancerade projekt. Detta ger dig möjligheten att bredda din erfarenhet och utmanas på nya sätt.

 

Vi tror på styrkan i samarbete och gemenskap. Här är du en del av ett sammanhållet team där dina idéer och insatser uppmuntras och värdesätts.

Behöver du hjälp utav oss?

Kontakta oss redan idag

Vi finns här för dig oavsett om ditt problem är stort eller litet.

Vill du komma i kontakt med oss?

Undrar du över något eller vill komma i kontakt med oss.
Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan