Vi är din pålitliga elinstallatör

Vi står för säkerhet, pålitlighet och innovation. Vårt fokus ligger alltid på att överträffa förväntningarna och skapa långvariga relationer. 

Om oss

Sedan 2015 har JK EL varit en pålitlig el-partner i Norrbotten

Med en passion för kvalitet och en stark förankring i Pajala har vi vuxit till ett team av 7 engagerade medarbetare som strävar efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder. Vi står för säkerhet, pålitlighet och innovation. Vårt fokus ligger alltid på att överträffa förväntningarna och skapa långvariga relationer. Från mindre reparationer till större projekt, vi tar oss an varje utmaning med entusiasm och professionalism.

Från och med februari 2023 är vi stolta över att vara en del av EL Koll’s koncern, vilket ger oss ännu starkare resurser och möjligheter att växa och utvecklas.

Låt oss vara din partner  – tillsammans skapar vi en ljusare framtid!

Det är otroligt motiverande att få gå till jobbet varje dag och arbeta med våra fantastiskt duktiga medarbetare och lösa problem tillsammans åt våra kunder.

Jonas Kero
VD
Om oss

Varför ska man välja JK EL?

JK EL siktar på att leverera miljövänliga och hållbara lösningar för kunden utan att tumma på kvaliteten. Med lokalt engagemang driver vi företaget mot högre höjder och satsar på att arbeta så grönt som möjligt. Vill du bygga framtiden med oss?

Lokal Närvaro

Med bas i Pajala är vi din lokala elektriker i Norrbotten. Vi förstår regionens unika behov och strävar efter att ge bästa möjliga service till våra kunder.

Vi är erfarna experter

Med mer än åtta års erfarenhet i branschen har vårt team av certifierade elektriker den kompetens som krävs för att hantera allt från mindre elinstallationer till avancerade projekt.

Vi är engagerade i säkerhetsfrågor

Säkerhet är vår högsta prioritet. Vi följer strikta säkerhetsprotokoll för att säkerställa att varje projekt utförs på ett säkert och pålitligt sätt.

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje kund har unika behov. Vårt team arbetar nära med dig för att skapa skräddarsydda lösningar som passar dina krav och budget.

Det är otroligt motiverande att få gå till jobbet varje dag och arbeta med våra fantastiskt duktiga medarbetare och lösa problem tillsammans åt våra kunder.

Jonas Kero
VD

Vill du komma i kontakt med oss?

Undrar du över något eller vill komma i kontakt med oss.
Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan