Vårt professionella erbjudande

Vårt erbjudande är anpassat för så väl privatpersoner som företag

Våra tjänster

Vad vi erbjuder

Hos oss på JK EL erbjuder vi ett brett utbud av elektriska tjänster för både villor och industriella behov. Vårt erfarna team av elektriker står redo att leverera högkvalitativa lösningar som uppfyller dina krav.

Oavsett om det handlar om nybyggen eller befintliga anläggningar, är vi din pålitliga partner.

Vårt erbjudande

Elinstallationer

Från villor till industriella komplex och företagslokaler, vi är experter på elinstallationer som passar dina behov. Vårt team kan hantera allt från små reparationer till storskaliga projekt. Vårt fokus ligger på att skapa elinstallationer som inte bara är funktionella och säkra, utan även integrerar de senaste teknologierna för att förbättra din livskvalitet.

Vårt erbjudande

Smarta hem

Skapa ett intelligent hem med våra installationer utav smarta hem. Vi hjälper dig att integrera modern teknik för att öka komforten, säkerheten och energieffektiviteten i ditt hem. Vi är experter på att implementera olika system för smarta hem, och vi kan arbeta med flera olika lösningar så som KNX, Plejd, Niko och Dali. Dessa system ger dig kontroll över olika aspekter av ditt hem och låter dig skapa scenarier och automatiseringar som förenklar din vardag.

Vårt erbjudande

Solcellsanläggningar

Låt solen arbeta för dig genom att installera solcellsanläggningar. Vi designar och installerar system som hjälper dig att dra nytta av solens energi och minska din klimatpåverkan. Vi hjälper dig från montage till att anläggningen är i bruk. 

Vårt erbjudande

Installation av elbilsladdare

Gör din övergång till eldrift smidigare med våra elbilsladdare. Vi monterar laddningsstationer som passar dina behov och förbereder dig för en grönare framtid.

Vårt erbjudande

Elprojektering och elritningar

Med vår expertis inom elprojektering och ritningar kan du vara säker på att ditt projekt kommer att utformas och implementeras korrekt från början till slut.

Vårt erbjudande

Service och underhåll

Vi erbjuder regelbunden service och underhåll för att säkerställa att dina elsystem och installationer fortsätter att fungera effektivt och säkert över tid.

Vårt erbjudande

Felsökning och konsultering

Våra certifierade elektriker är skickliga på att identifiera och lösa elektriska problem och fel. Vi åtgärdar problemen snabbt och effektivt för att minimera avbrott och störningar. Behöver du råd eller expertinsikt kring ditt elektriska projekt? Vi står till ditt förfogande för att hjälpa dig fatta informerade beslut.

Recensioner

Här kan du läsa några utav våra recensioner från våra kunder

Vi brinner för nöjda kunder och långa bistående relationer. 

Riktiga karlar behöver vi mer utav och alltid ett trevlig bemötande

Sonny C. Kund

Bra och snabb hjälp när man behöver det som mest

Christer E. Kund

Bra och snabb service som utlovat. Mycket bra bemötande

Pirkko H. Kund
Behöver du hjälp utav oss?

Kontakta oss redan idag

Vi finns här för dig oavsett om ditt problem är stort eller litet.

Vill du komma i kontakt med oss?

Undrar du över något eller vill komma i kontakt med oss.
Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan